fbpx

Партньори

ТИРЛИН АД гр. Пловдив е строителна фирма с богата история и прогресиращи възможности.

Дружеството изпълнява почти всякакъв вид строителство, в т.ч.:

  • Заводи, малки и средни промишлени обекти
  • Административни сгради, офиси, магазини
  • Сгради за отдих – вили, хотели, мотели
  • Жилища – еднофамилни, двуфамилни и многоетажни
  • Пречиствателни съоръжения

RT Consult специализира в проектиране и планиране, архитектура, интериорен дизайн, вътрешен дизайн и консултантски услуги в областта на строителството.

Фирмата придава особено значение на архитектурата, едновременно като услуга и като изкуство и ръководи безпроблемно цялостната, съвместна дейност между консултантите, клиента и строителя.

Екипа от професионалисти се състои от архитекти, инженери, дизайнери, проектанти и още голям брой съпътстващ персонал, който спомага гладкото планиране и провеждане на дейността.

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите близо 200 завода в 30 държави.

Основана през 1819 г. във Виена, компанията се търгува на Виенската фондова борса още от 1869 г. През 1986 г. компанията започва своята динамична експанзия, която е фокусирана върху строителните материали. Това превръща Винербергер от местен австрийски производител на тухли в най-големият в света производител на тухли в рамките само на няколко години.

„Каласи“ ЕООД, ексклузивен представител на гръцкия производител за системи и филтри за пречистване на вода Veluda.

Групата компании Veluda от 1999 г. работи в областта на битови и професионални продукти като филтри, системи и компоненти за пречистване на водата.

Компанията Veluda е специализирана в сектора за пречистване на вода и е широко известна със своите висококачествени продукти.