fbpx

За нас

 Инвестиционната група Ей Ес Джи Билдинг ЕООД (ASG Building Ltd) и ГугAрт Конструкшън ООД (GugArt Construction Ltd) е специализирана в цялостното управление на изграждането на жилищни сгради и комплекси на територията на гр. Пловдив – от планирането на всеки наш проект, до продажбата на недвижимите имоти, в т.ч. продажба на апартаменти, офиси, паркоместа и гаражи. Групата е с над 10 годишен международен опит в строителния сектор на жилищни комплекси с до и над 10000 кв.м. РЗП в страните Украйна, Армения, Испания, и България. 

За реализирането на редица успешни и качествено завършени проекти, инвеститорът работи само с доказали се строителни фирми, като Тирлин АД, която ще бъде строителен подизпълнител на проекта.

Проекти

Тарян Тауърс

Тарян Тауърс

Киев, Украйна

Инвеститори на проекта Тарян Тауърс са дружествата Тарян Груп и Ей Ес Джи Билдинг ЕООД. Тарян Тауърс е най-иновативния проект в Украйна. 31-етажната първокласна сграда е ситуирана в центъра на Киев и е с площ от 145 000 кв.м. Разполага със собствена детска градина-училище, детска площадка и няколко басейна.

АртЛайн

АртЛайн

Ереван, Армения

Инвеститори на проекта АртЛайн са ГугAрт Конструкшън ООД (GugArt Construction Ltd). АртЛайн се намира в центъра на Ереван, Армения и е със застроена площ от 7200 кв.м. Проектът ще бъде завършен 2024 година.

Каскад

Каскад

Пловдив, България

Инвеститори на проекта Каскад са дружествата Ей Ес Джи Билдинг ЕООД и ГугAрт Конструкшън ООД. Каскад“ включва пет секции, проектирани по изключително красив и иновативен начин, оформящи луксозна сграда с естетическия облик на каскада. Ситуиран в най-озеленения и предпочитан за живеене район на града – Парк „Отдих и Култура“.